Tech talent lab

de investering

Instagram training

Een op maat gemaakte social media training voor jongeren die graag marketeer willen worden.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Een vijfdaagse social media training op maat

Investering

Voor deze training op maat heeft Tech Talent Lab gebruik gemaakt van:

Tech Talent Lab

Tech Talent Lab is een initiatief van Marc Pieterse en Sjoerd Hauptmeijer. Deze twee heren zetten sinds 2019 hun eigen expertise in ondernemen en marketing in voor jongeren. Dat doen zij middels een opleiding van tien weken waar jongeren gratis aan mee mogen doen. Dankzij de training leren zij alles over marketing, waarna ze als marketeer aan de slag kunnen.

Tech Talent Lab beloont de jongeren die de training succesvol afronden met een baan bij een mooi bedrijf. Op deze wijze geven ze jongeren die eerder niet de kans hebben gehad om hun opleiding af te ronden, een nieuwe kans op de Nederlandse arbeidsmarkt. Tevens zorgt Tech Talent Lab ervoor dat de jongeren en de bedrijven waar ze komen te werken begeleid worden.

Doel

Voor het trainingsprogramma worden er diverse trainers ingezet. Voor de social media training heeft The Art Of Culture een training gemaakt. Met als doel de jongeren die meedoen aan de training, binnen een week de social media basics te leren. Na het volgen van de vijfdaagse training kunnen de deelnemers zelf een SWOT-analyse maken, een social media plan opstellen en uitvoeren.

Hoe doen wij dat?

Dankzij een handige vragenlijst konden wij precies achterhalen wat Tech Talent Lab nodig had. Op basis daarvan hebben wij een training op maat gemaakt. Hierdoor konden wij gericht antwoord geven op de vragen die de deelnemers hadden. Evenals hen een duidelijke workflow en een stappenplan aanleren om als marketeer in te zetten.

Wat levert het op?

Ruim vijfentwintig enthousiaste jongeren die nu de social media basics onder de knie hebben. Met name Instagram en Facebook kunnen zij nu succesvol inzetten voor hun toekomstige werkgevers.