comm museum

de investering

Workshops

Workshops op het gebied van fake news, presenteren, solliciteren en museum tours.

Content

Video's over influencer marketing voor de #IBTS tentoontstelling 2018/2019.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Workshops en trainingen:

  1. Workshop Fake New middels de DROG methode.
  2. Workshop Fake News middels de Comm methode.
  3. Training solliciteren voor studenten.
  4. Training presenteren voor studenten en professionals.
  5. Museum tours voor diverse bedrijven.
  6. Diverse workshops voor basisschoolleerlingen.

Het museum

Het COMM museum zal je wellicht kennen als het voormalige PTT museum, wat in 1999 werd omgedoopt tot het COMM museum. Het museum kreeg hiervoor een prachtige make-over, een verbeterde collectie en een nieuw aanbod voor bezoekers, professionals en bedrijven. Hierdoor kan het museum op een nog leukere manier informatie over alle communicatie mogelijkheden in Nederland en de rest van de wereld vertellen.

Doel

Het museum wil graag diverse workshops en trainingen aanbieden. Hiervoor hebben ze ondersteuning nodig van professionals uit de communicatiebranche. Op deze wijze kunnen ze professionals, bedrijven en scholen voorzien van kwalitatief goede workshops en trainingen.

Hoe doen wij dat?

Een van onze teamleden verzorgd op aanvraag workshops en trainingen voor het COMM museum. Hiervoor zijn trainingen gevolgd, zoals die van DROG voor de Fake News workshop. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat de COMM bezoekers niet alleen een leuke tijd hebben, maar ook echt iets leren en met nieuwe informatie naar huis gaan.

Wat levert het op?

Een communicatie professional die het COMM museum helpt met het verzorgen van trainingen en workshops. Hierdoor kan het museum meer inkomsten genereren en het museum verder ontwikkelen voor bezoekers. Tevens kunnen studenten, bedrijven en communicatie professionals genieten van een leuke tijd in het museum.

Review

Van sales coordinator mevrouw Hekelaar ontvingen we de volgende reactie:

Bij COMM zijn wij ontzettend blij met de samenwerking met Kaya. Zij is zeer professioneel en punctueel in communiceren en het uitvoeren van opdrachten, heeft veel kennis en weet deze kennis op een verfrissende manier over te brengen op leerlingen die een workshop volgen over onderwerpen als Fake News en Mediawijsheid. Ook denkt ze mee op strategisch niveau over de invulling van de workshops. Maar, Kaya geeft vooral haar eigen twist aan haar service, waardoor elke ontmoeting en elk contact met haar een aangename verrassing is!