Inspectie leefomgeving en transport

de investering

Workshop zakelijk vloggen

Een op maat gemaakte vlog workshop voor het interne communicatie team van het ILT.

“VOORBEELDEN VAN ONS WERK.
KLIK OP HET PLAATJE VOOR DE GROTE VERSIE.”

Resultaten

Een workshop vloggen op maat

Voor het ILT ontwikkelde wij een workshop vloggen op maat. Het interne communicatie team van het ILT is namelijk altijd op zoek naar nieuwe manieren van communiceren. Wij creëerden daarom een handige presentatie over de geschiedenis van vloggen. Daarna kregen de deelnemers praktische tips en tricks, waardoor ze direct na de workshop zelf konden vloggen.

Investering

Voor deze workshop op maat heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport gebruik gemaakt van:

Het ILT

“De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is de toezichthouder van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ruim 1100 medewerkers werken dagelijks aan veiligheid, zekerheid en vertrouwen in transport, infrastructuur, milieu en wonen,” aldus het ILT.

Doel

De medewerkers van het ILT kennis laten maken met een nieuwe manier van communiceren met hun eigen teams. Met als doel leren hoe je sneller, effectiever en leuker informatie delen kan delen met collega’s. 

Hoe doen wij dat?

Dankzij een handige vragenlijst konden wij precies achterhalen wat het ILT nodig had. Op basis daarvan hebben wij een workshop vloggen op maat gemaakt. Hierdoor konden wij gericht antwoord geven op de vragen die de werknemers hadden.

Wat levert het op?

Een workshop vloggen waardoor men meteen zelf aan de slag kan met vloggen. Middels handige tips en tricks kunnen ze nu zelf vlogs opnemen en delen op het intranet van het ILT. Tevens weten ze nu hoe ze makkelijk hun vlogs kunnen doorsturen via diverse apps.